Топ комедия ще се играе в Русе, гарантира 2 часа смях

Със звездното участие на Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Бененкин, Фънки и дуги

Залата на Военен клуб – Русе ще избухне в смях в продължение на 2 часа на 28.05.24г. от 19ч. с невероятно забавната комедия „Веселата карета”!

Това е ХИТ комедия, в която ще видите на живо повелителят на изпълнителите от „Като две капки вода” – Димитър Ковачев – ФЪНКИ, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите е един забавен и великодушен човек!

Заедно с Фънки ще ви оставят без дъх от смях и големите комици на българските сцени: Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничавия герой под прикритата си сериозност ще направи вечерта ви незабравима!

Те ще си партнират още с актьорите Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и с впечатляващо комичната си игра ще ви накарат да ходите по небето от смях.

Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Фънки, който няма къде да гледате на живо, освен ако не сте си поръчали частно парти с участието на „Айран Мейдан”….

И в този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща, и през цялото време смехът не секва. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани,.. за големи късметлии!

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълза от смях засяда след лудата емоция и не пресъхва никога!

Билети в Ивентим БГ.В Каса на Арена Русе , бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Български пощи.

Източник: РусеИнфо

Още от Русе

Още от Артисти

© 2019 Thesite All rights reserved!