Виктор Петров от Русе е победител в националния кръг на Lions конкурса “Плакат на Мира” 2020-21

Актуално Конкурси 22.12.2020 | 11:12ч.

Голямата награда в тазгодишния национален кръг на Lions конкурса “Плакат на Мира” 2020-21 грабна 11-годишният Виктор Петров от Русе. Той ще представя България в едноименния международен конкурс, като резултатите ще бъдат обявени на 1 февруари 2021 г.

“Вярваме, че талантът на Виктор ще бъде оценен и в международната надпревара от експертното жури на Lions Clubs International, защото толкова вярно плакатът му показва как с делата си Lions градим мира!"

Благодарности на Lions клубовете, които организираха провеждането на конкурса на регионално ниво: ЛК Русе Сексагинта-Приста, ЛК Габрово, ЛК Свилена Свиленград, ЛК Панагюрище, ЛК Търговище, ЛК Бургас и ЛК Стара Загора Августа”, споделиха от Лайънс клуб.

Победителят в международния конкурс ще пътува и участва в Деня на Lions в Организацията на Обединените нации (20 март, New York, USA) за церемония по награждаване, на която ще получи гравиран плакет и парична награда 5 000 $. Останалите 23-ма победители от международното състезание ще получат парична награда в размер на 500 $ и сертификат. Творбите на финалистите ще бъдат изложени на обществени места през цялата година.

Източник: Русе Медиа

Още от Актуално

Още от Конкурси

© 2019 Thesite All rights reserved!