Звездата от турски сериали си пусна снимки от русенския кей

Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в турските сапунени сериали, се завърна у нас, отбеляза България Днес.

Красивата брюнетка пътува до родния си град Русе, за да се види с роднини и приятели. Гюлсим разкри, че отново е на българска територия, като си пусна снимки от русенския кей, а зад гърба ѝ тече река Дунав. Мегаизвестната актриса край Босфора намира време и излиза на заведение, за да отпразнува рождения ден на близка приятелка.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци и никога не губи връзката си с родния град.

Гостуването ѝ в дунавската столица е огромна реклама за града, тъй като Гюлсим има близо 2 милиона последователи в Инстаграм. Стотици нейни почитатели са впечатлени от Русе и изтъкват колко красив е родният ѝ град.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912". Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса заминава да живее в Истанбул за постоянно. Целта ѝ е да усъвършенства турския си език, тъй като преди това основно говори на български. В Турция Гюлсим проби с участието си в няколко суперуспешни сапунки. Въпреки натоварената си програма нашата звезда успя да намери време за България.

 

Източник: DunavMost

 

Още от Русе

Още от Днес

© 2019 Thesite All rights reserved!