FORTRESS FESTIVAL - music & wellness в Средновековен град Червен

Култура 09.06.2023 | 11:06ч.

Едно изключително иновативно и различно събитие е на път да се случи в Русе - FORTRESS FESTIVAL - music & wellness в Средновековен град Червен!

На 23, 24 и 25 юни в Средновековен град Червен можете да станете част от първото издание на Фестивала на Крепостта.

Класика, джаз, мелъди рок и wellness практики сред природата, високо над нещата, там където историята ни нашепва за величието на България.

В петък, 23 юни от 19 часа предстои концерт на властелина на суинга и джаза Васил Петров с пианиста Йордан Тоновски. Гост в програмата - Диана Димитрова.

В събота, 24 юни от 19 часа Стефан Вълдобрев ще представи своята “Книга за песните” в един невероятен концерт - спектакъл.

В неделя, 25 юни, през деня ще се проведат wellness практики, които изследват алтернативни начини за достъп до състоянието на добро здраве чрез движение, дишане и пеене на мантри.

10 ч. Йога с Теодор Пейчев

11 ч. Psychedelic breath® с Виктория Чернева (дихателна практика)

12 ч. Мантри с Диана Димитрова - вокал и Александър Пейчев - акустична китара, като организаторите напомнят да се носят йога постелки за wellness практиките.

19 ч. - Концерт на Тримата български тенори “Уникалните гласове” - Борис Луков , Веселин Вачев, Александър Баранов!

Организиран е безплатен превоз за концертите – автобуси в 16 ч. и 17.30 ч. за всеки от трите дни, а неделя - и в 9 ч. за wellness практиките. Те ще тръгват от бившия Младежки дом срещу павилионите за цветя.

Входът за всяко от събитията е 15 лв. и ще се заплаща на място преди тях.

С набраните средства Inner Wheel клуб Русе - Дунав ще подпомогне ремонта и реставрацията на храма “Св. Димитър” в село Червен с благословията на Негово Високопреосвещенство Русенския митрополит Наум.

 

Още от Култура

© 2019 Thesite All rights reserved!