Креативна еволюция: Развитие на талантите през курса по дигитално рисуване в Креативен център Русе

5 юни 2023 - Креативен център Русе е дом на вдъхновение и творчество за младите артисти в града. През последните два месеца децата, които се включиха в курса по дигитално рисуване, преживяха невероятно пътуване в света на цифровата изкуство.

Научиха се не само да дигитализират своите хартиени скици, но и да създават светлосенки, да работят с един от най-популярните софтуери в дигиталните креативни индустрии - Adobe Photoshop. Изразяването на техния талант и креативност се превърна в истинско изкуство.

Завършването на курса е най-важният момент за нашите ученици. На 17 юни (събота) те ще бъдат отличени със сертификати за успешното преминаване на курса. Всички участници се справиха прекрасно и заслужават признание за постигнатото.

Но успехът на Креативен център Русе не спира тук. С удоволствие ви представяме предстоящата Креативна лятна академия за деца. Това е идеалната възможност за вашето дете да се научи да рисува с графичен таблет, да разшири познанията си в много софтуери за дигитална креативност и да се запознае със създаването на светове и герои по стъпките на дизайна на видео игри.

Местата за Креативната лятна академия за деца са ограничени, затова ви приканваме да не закъснявате с регистрацията. Побързайте да запишете вашето дете и му осигурете незабравимо лятно приключение в света на творчеството и изкуството.

За повече информация и записване можете да посетите нашия уебсайт https://creativeruse.eu/  или да се свържете с нас на телефонен номер 0897 62 66 69 Креативен център Русе, където младите таланти откриват безкрайни възможности!

Още от Култура

Още от Полезно

© 2019 Thesite All rights reserved!