Грузинско танцово шоу ще завладее русенската публика

На 23 април 2023 година от 20:00 часа на сцената на Арена Русе ще започне националното танцово шоу "Грузинската Легенда"

"Грузинските танци нямат аналог - танцуването на пръсти, въртенето на колене е велико изкуство. А жените... Виждали ли сте ги да се плъзгат по сцената - точно както лебед по огледалната повърхност на водата."

Спектакълът е изпълнен с любов към Родината, където всичко е въплътено в музика, песен и танц: порив на вятъра, биенето на барабани, величествената тишина на планините, радостното ромолене на планинските потоци. Тънкото преплитане на сюжети, блестящо въплътени на сцената, зашеметяващи пейзажи и костюми, най-високото ниво на светлина и звук превръщат "Грузинската Легенда" в триумф на кавказката култура на световната сцена.

Грузинските творци бяха аплодирани от публиката на Германия, Швеция, Англия, САЩ, Япония, Канада, Китай - повече от 50 страни на пет континента.

Участниците в ансамбъла „Грузинската легенда“ са 40 мъже, жени и деца, всеки сам по себе си ярък талант. Съчетанието на индивидуалността и професионализма на артистите, заедно с костюмите, декорите, хореографията, правят спектакъла незабравим за публиката.

Билети се продават на касата на Арена Русе или онлайн.

Източник: DunavMost

Още от Култура

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!