Хилда Казасян с лично обръщение към русенци

„Истински щастлива съм, че ще гостуваме с най-новата си програма този път със СВЕТОВНАТА ФИЛМОВА МУЗИКА в моят толкова, толкова любим град Русе. Заедно с пълния състав на Плевенска филхармония, заедно със специалните ни гости Теодосий Спасов и Васил Петров ще ви потопим в истински вълшебният свят на музика и кадри от най-емблематичните филмови ленти започвайки от гениалния Чарли Чаплин и стигайки до едни от най-популярните сериали. Нямам търпение за срещата ни на 12 юни в залата на Доходно здание. С огромно вълнение, Хилда.“.

На 12 юни в залата на Доходно здание в град Русе ще се състои гостуването на Хилда Казасян с оркестъра на Плевенска филхармония. Този път те ще представят своята най-нова програма, наречена „Световното кино в музика“. В програмата ще бъдат представени най-популярните мелодии от филмови продукции от различни периоди и жанрове, които са оставили незабравим след върхови моменти в киното. Зрителите ще се насладят на вълнуващо съчетание от музика и визуални елементи, което ще ги отведе на едно уникално пътешествие през филмовата и музикална история.

Виртуозните музиканти ще потопят публиката в истински вълшебен свят, комбинирайки музиката с кадри от най-емблематичните филмови ленти. Специални гости на концерта ще бъдат изключителния музикант Теодосий Спасов и виртуозният глас Васил Петров. Заедно те ще допълнят магията на вечерта и ще превърнат преживяването в незабравимо изживяване.

Събитието обещава да бъде едно от най-запомнящите се музикални изживявания в Русе. Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Васил Петров, Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Плевенската филхармония, под диригентството на Борислав Йоцов, гарантират незабравим спектакъл, което ще остави дълготрайни спомени в сърцата на всички присъстващи. Билети се продават на касата в Доходно здание и онлайн.

Още от Култура

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!