Професия Пътешественик

Станете истински професионален светотърсач с книгата на Иван Кръстев!
"Готов ли си да се впуснеш с мен в лабиринт от приключения и открития, да се познаеш между редовете и да изживееш твоето невероятно пътешествие?!"

На 30 май (вторник) в 18:00 ч., в Читалня (синя) І етаж на библиотеката Иван Кръстев - професионален пътешественик, мечтател и откривател, кани любителите на приключения на среща с книгата му „Професия Пътешественик“. Тя е сбор от пътувания из познати и непознати кътчета по света, в които ще четете и съпреживявате престой и приключения сред красива природа, местни забележителности, скандални атракции и хилядолетни традиции и обичаи. Очакват ви девет разказа за градове и държави на четири континента. Иван Кръстев споделя своите приключения в екзотичните страни, екстремните преживявания като да бъдеш в една клетка с тигър, да яздиш слон. Гледал е незабравими залези и е седял на места, които са ни познати само от филмите. Пътешественикът е посетил около 150 града в близо 30 държави.

Иван Кръстев е умел разказвач на легенди, гид за скрити и (не)познати за масовия турист заливи, със завиден търговски нюх и опит в преговорите, любител гастроном, който ще ви препоръча най-вкусните деликатеси и напитки за региона.
„Професия Пътешественик“ е третата книга от уникалната поредица „Чудни пътешествия с Екрие“ на издателство Ecrier.

Иван Кръстев ви очаква в библиотеката, Читалня (синя) І етаж, на 30 май (вторник) в 18:00 ч.

Още от Култура

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!