Креативен център Русе е един от най-атрактивните участници на Туризъм Експо 2022 - Дестинация Варна

Актуално 07.10.2022 | 12:10ч.

Днес Екипът на Креативен център Русе се включи в изложението Туризъм Експо 2022 - Дестинация Варна, което за шеста поредна година създава добра бизнес среда за изграждане на полезни контакти в туристическата индустрия. Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ).

Целта на участието на Центъра във форума е да представи пред широка аудитория дейността на Креативен център Русе и иновативните услуги и продукти за туристическия бизнес, които той предлага.

Виртуалните разходки чрез 360 градусовото заснемане биха могли да дадат на туристите реалистично усещане за едно цялостно изживяване още преди да са се настанили в хотела, или дори още преди да са го резервирали. Тази услуга ще позволи предварителен обстоен оглед на мястото за настаняване. И за да бъде услугата напълно завършена, Центърът може да изготви Google бизнес профил и да позиционира виртуалната разходка в Google Street View, за да може клиентите да се ориентират по-добре спрямо вашата локация.

Повече инфо за услугите на Креативен център Русе може да намерите на:

 www.helpnet.bg

www.creativeruse.eu

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!