Срещи по проект “Креативност“ събраха над 100 ученика в СУ “Йордан Йовков

Актуално 05.10.2022 | 03:10ч.

Във връзка с изпълнението на проект „Креативност“, реализиран съвместно с Фондация "Русе - град на свободния дух" и с подкрепата на фирма Еконт Експрес, на 28.09.22г. и днес, 5.10.22г. екипът на „Креативен Център Русе” проведе две поредни срещи с ученици от СУ “Йордан Йовков“ в гр.Русе. Презентациите бяха посрещнати с голям интерес от младежите, в тях се включиха общо над 100 ученика дошли да се запознаят с иновативните обучения по гейм дизайн организирани от  „Креативен център Русе“.

Лекторите на Центъра представиха обучителната програма по основи на гейм дизайна, разработена от ARC Academy, както и запознаха младежите с основните етапи в разработването на игри. Участниците в срещата дискутираха различните позиции в гейм индустрията и ключовите умения необходими за работа в сферата на креативните индустрии.

Настоящите дейности се реализират по програма „Знание и растеж“ благодарение на Фондация "Русе - град на свободния дух" и подкрепата на фирма Еконт Експрес,  които финансираха част от дейностите по проект „Креативност“.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!