КРЕАТИВЕН ЦЕНТЪР РУСЕ ПОДАРИ ЧАСОВЕ ДИГИТАЛНО РИСУВАНЕ НА МНОГО МЛАДЕЖИ

Актуално Полезно 05.12.2022 | 01:12ч.

На 03.12.22г. в Креативен център Русе се проведе събитието „Ден на отворените врати“. Много от младежите в Русе имаха възможността да посетят абсолютно безплатно Центъра и да рисуват на професионалната техника, с която е оборудвана залата, а именно - професионални графични таблети Wacom, мощни компютри и 4K монитори. Децата се докоснаха до професионалния софтуер на Adobe Photoshop и нарисуваха украсени елхи и аниме герои. Някои от тях вече са участвали в курсовете на Креативния център и показаха на новодошлите как се работи с професионален софтуер. По-малките, от своя страна, изработиха дигитални коледни картички за своите семейства. Освен децата, да рисуват седнаха и някои от родителите.

Напоследък Креативен център Русе нашумя в северна България с професионалното си отношение и висококачествената си техника. Новите курсове, които Центърът организира, предизвикаха голям интерес и поради тази причина залата ще бъде отворена за свободен достъп от понеделник до събота, за да може да зарадва всички свои посетители.

Записването се осъществява чрез предварително обаждане на телефон 0897 62 66 69.  Така че, ако още се чудите, побързайте местата са ограничени!

Още от Актуално

Още от Полезно

© 2019 Thesite All rights reserved!