Креативен Център Русе стартира безплатен онлайн курс по GAME DESIGN през ноември

Актуално 20.10.2021 | 10:10ч.

В отговор на големия интерес към иновативните от обучения организирани от Креативен Център Русе и Агенция за развите на човешките ресурси Русе, те канят всички желаещи младежи от 13 до 19 години на безплатен онлайн курс по GAME DESIGN.

Курсът е разработен от ARC Academy, София и е разделен на няколко нива, като най-добрите ще бъдат поканени да усъвършенстват своите практически умения в „Креативен център Русе“. По време на своето обучение, всеки младеж ще има възможност да се срещне с топ експерти от GAME индустрията.

Първо ниво стартира на 01.11.2021 г. и ще продължи 8 седмици. В него ще се изучават:

- История и бизнес модел на видеоигрите;

- Създаване на сценарии за видеоигра:;

- Пресъздаване на героите;

- Пресъздаване на игровата среда;

- Проектиране на нивата в играта.

Лекциите ще се водят Онлайн през системата Zoom. Обучителните материали, ще бъдат качени в специална онлайн обучителна платформа Мудъл, която позволява да ги гледате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което Ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Колко струва обучението в курса?

Курсът е безплатен. Стипендиите за всеки обучаем ще бъдат поети от Агенция за развитие на човешките ресурси.

Изисквания?

Всеки обучаем трябва да разполага с устройство настолен компютър или лаптоп, на което да може да си инсталира програмата за да може да работи с нея.

Продължителност на курса?

8 седмици - Сряда от 17:30 ч..

Писмо за записване може да изпратите на office.projectcode@gmail.com или creativeruse@gmail.com, телефон за връзка 0898488446 .

Настоящото обучение ще се проведе в изпълнение на проект CODE, финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез безвъзмездните средства от ЕИО и Норвежкия Фонд за Младежка Заетост. Целта на проекта CODE е да предостави възможности за качествена заетост на уязвими млади хора в риск от бедност.

За контакти:

Калин Минев

Управител

Агенция за Развитие на Човешките Ресурси

Гр. Русе.

Ул. Николаевска 40А

Тел.

0896544583

0898488446

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!