Креативен център Русе, стартира курс по начална компютърна грамотност за деца и възрастни от средата на септември.

 Той ще включва 16 обучителни часа. А ако се запишете до края на месец август, ще получите 20% отстъпка от цената на курса.
По време на обучението, курсистите ще бъдат запознати с операционната система Windows. Ще създават папки, където ще съхраняват файлове, ще се научат да инсталират програми и да ги деинсталират правилно. Ще се разгледа менюто “Control Panel“. Обект на курса ще бъдат също File Explorer, бързи клавишни комбинации и още. В часовете заложени за Internet курсистите ще започнат да се ориентират по-лесно в Интернет средата, работа с браузъри, създаване на поща и още.
Курсът по MS Word ще придаде умения на курсистите за писане и форматиране на текстове, откриване на грешки в текста, създаване на таблици и диаграми, принтиране.
MS Excel е широкоразпространена изчислителна програма. Обучението по MS Excel запознава слушателите с възможните аритметични действия, финансови функции, диаграми и тяхното модифициране. Обучението е съпътствано с множество упражнения и интересни примери.
Повече информация може да получите на creativeruse@gmail.com или на телефон: 0896544583

линк за информация

Още от Русе

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!