Ламинираните паркети се делят на две основни групи - за домашно и за обществено ползване.

Русе РУСЕ АКТУАЛНО 24.04.2024 | 11:04ч.

Ламинираните паркети се делят на две основни групи - за домашно и за обществено ползване.
Днес ще ви разкажем за ламинираният паркет за офис пространства.
Най-важното при ламината за офиси е устойчивостта му към: механично натоварване, износване, появата на петна, пукнатини и драскотини, агресивни почистващи препарати.
Ето и някои видове, подходящи за офиси:
Ламинат със интензивна експлоатация: този вид ламинат е специално проектиран за употреба в офисни и търговски помещения, където натоварването е високо. Той обикновено е по-дебел и по-издръжлив, предлагайки здрава и надеждна подова настилка.
С модерен дизайн: може да бъде с различни дизайни и текстури, които придават съвременен и стилен вид на офисното пространство. Това включва дървесни, каменни или плочести ефекти, които добавят усещане за лукс и уют.
Звукопоглъщащи ламинати: в някои офиси може да се изисква намаляване на шума, особено в откритите работни пространства или зони за срещи. Те предлагат висока изолация на звука, като същевременно запазват естетиката и функционалността.
Водоустойчиви ламинати: за офиси, където влагата е проблем, като например кухненски или санитарни помещения. Те предлагат защита срещу влага и имат влагоустойчиви свойства, като същевременно запазват стила и качеството на пода.

Ако не сте сигурни какво точно да изберете или търсите, възползвайте се от опита и професионализма на нашия екип и получете безплатна консултация от реален специалист в областта на подовите настилки

Още от Русе

Още от РУСЕ АКТУАЛНО

© 2019 Thesite All rights reserved!