Много забавления готви Русенският карнавал

На 24 юни ще се проведе Русенският карнавал, наситен с разнообразие от събития за всички възрасти. Организатор е Община Русе по програма "Туризъм". До момента заявка за участие са подали 600 души.

На сцената пред Съдебната палата от 18:30 ч. ще започне концерт на Вокална група „Приста“ към Общинския младежки дом с ръководител Доротея Бальовска.

В 19 ч. на площад „Свобода“ се очаква да навлезе карнавалното шествие, съставено от няколко лъча. Първият лъч ще тръгне от площад „Батенберг“, вторият - от ул. „Александровска“ 120, трети лъч тръгва от главния вход на Община Русе, а четвъртият - от Ларгото пред Държавната опера. Сборният им пункт е пред Съдебната палата. На сцени пред сградата на Община Русе и Доходното здание ще се изявят танцови състави, групи, детски градини и училища.

Около 20.30 ч. на сцената пред Съдебната палата започва Латино–фиеста с участието на Дарлинг Родригес, Памбос Агапио /Кипър/, Раул Торес /Куба/, Памбос Дансинг Център, Deka Dance /Румъния/, Milenium art Club /Румъния/ и Салса клуб „Фламинго“.

След динамичната фиеста на сцената излизат специалните гости „DEEP ZONE Project“.

Следва Карнавална дискотека на открито. Събитието ще завърши с празнична заря.

Още от Русе

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!