"Децата рисуват най-добре!: Конкурс за млади дигитални художници"

Новата инициатива на Креативен център Русе - "Децата рисуват най-добре". Това е ежеседмичен конкурс, който предоставя възможност на младите таланти да изразят своето творчество и да спечелят два часа  дигитално рисуване на графичен таблет в Креативният център.

Конкурсът стартира на 03.07.2023 г.

Всеки понеделник ще публикуваме различна креативна тема за рисуване на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/CreativeRuse. Всички желаещи, на възраст  от 6 до 16 години могат да участват, като изпращат своите рисунки на имейл адреса ни kids.draw.best@gmail.com, придружени с кратко описание, две имена и телефонен номер. След което ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата ни.

В края на всяка седмица, ще изберем 7-те най-добри рисунки, които ще бъдат обявени за победители. Всеки от тях ще бъде награден с два часа дигитално рисуване на графичен таблет в Креативен център Русе. Тук победителите ще имат възможност да дигитализират своите рисунки и да се насладят на творчески процес, подкрепен от нашите ментори.

Ние вярваме, че всяко дете е уникално и има скрит талант, който заслужава да бъде открит и подкрепен. "Децата рисуват най-добре" е платформа, която предоставя възможност на младите художници да се изразят и да споделят своите творби с широката общественост.

Ако имате желание да се присъедините към нашата инициатива или искате допълнителна информация, моля, свържете се с нас на имейл адрес: kids.draw.best@gmail.com или на телефон 0897 62 66 69

Очакваме с нетърпение да видим невероятните творби на младите таланти и да им предоставим възможността да се развиват и вдъхновяват Креативен Център Русе.

Още от Култура

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!