Записване за Лятна Креативна академия

На 27.06 - ВТОРНИК от 17:00 часа, Креативен център Русе очаква всички родители, които желаят да запишат децата си в Лятна Креативна Академия, Центърът се намира на ул. Николаевска 40А (над Нечовешки магазин Доктор Стефанов) на втория етаж.  Екипът на центъра очаква всеки, който има интерес да дойде, дори и да не се е записал в формата за кандидатстване. Побързайте защото местата са на привършване. Повече информация може да получите  на телефон:0897 626669.

 

Курсът официално стартира на 04.07. 2023 година (Вторник) от 11:00 часа, където малчуганите от 10 до 18 годишна възраст ще се потопят във вълшебния свят на дигиталното рисуване и анимацията.

Създаването на великолепни графични произведения ще бъде постижимо благодарение на  експертите на Центъра, които ще водят децата стъпка по стъпка към виртуозност в изкуството. Чрез иновативни техники и съвременните графични таблети, вашите деца ще имат възможността да развият уникални таланти и да се превърнат в майстори на дигиталната  реалност.

"Лятна креативна академия" е не само обучение, но и пълноценно приключение. Децата ще бъдат въвлечени в стимулираща и вдъхновяваща обстановка, където сътрудничеството и творчеството ще израстнат. Изключителните възможности за изразяване и развитие на уменията ще помогнат на децата да се насладят на лятото с вдъхновение и радост.

Не изпускайте шанса да осигурите на вашите деца незабравимо лятно изживяване, което ще ги насърчи да изразят своята креативност и вътрешен свят!

Запишете ги в "Лятна креативна академия" още днес и им предоставете възможността да разкрият своя потенциал.

Още от Култура

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!