Награди за млади русенски таланти от вокален конкурс в Приморско

Актуално Конкурси 02.09.2020 | 10:09ч.

Три първи и едно второ място, както и специални награди завоюваха млади русенци на конкурса „Ноти по пясъка“ в град Приморско. Всички те са от вокална група „Приста“ към Общински младежки дом – Русе с ръководител Доротея Бальовска.

Дуетът Мадлен и Ева бе отличен с първо място на конкурса. Двете момичета впечатлиха членовете на младежкото жури, които им връчиха награда в категорията за вокална техника и спятост, и грабнаха и специална награда на „Арт войс център“ – Пловдив. Такава получи и Марина Георгиева, която зае първото място в конкурса. Нейна подгласничка стана Виктория Ивова, а цялостното представяне на децата от вокална група „Приста“ им донесе първото място и награда от младежкото жури за хореография.

„Прекрасни, вълнуващи преживявания, приятелство и любов! Това ни подариха организаторите, чиято цел бе да накарат децата да се чувстват звезди“ споделят младите участници с благодарност към организаторите – Стоил, Руми и Елиа. „Това беше различно, оригинално и много вдъхновяващо“, добавя вокалният педагог Доротея Бальовска.

Браво на талантливите деца и нека наградите да са им честити!

Още от Актуално

Още от Конкурси

© 2019 Thesite All rights reserved!