Общинската фондация „Русе – град на свободния дух“ е с нов адрес

Русе Актуално 16.02.2024 | 10:02ч.

На ул. „Княжеска“ 15, етаж 1, се намира новият офис, в който екипът на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ ще очаква своите партньори - представителите на неправителствени организации и други институции, които през тази година ще изпълняват проекти с финансовата подкрепа на фондацията.

Преместването на офиса не попречи на приемането на проектни предложения за кампания 2024 г., която премина при изключително голяма активност от страна на кандидатстващите. Предложенията се приемаха безпрепятствено и онлайн. Екипът на фондацията кани авторите на изпратените по имейл проекти да заповядат в новия офис и да предоставят своите документи и на хартиен носител. Предложените за реализация проекти в сферата на културата, спорта, изкуството и образованието несъмнено ще обогатят възможностите на русенци и гостите на града за полезни и атрактивни преживявания в Русе. От фондацията подчертават, че проектните идеи ще бъдат реализирани при осигурено финансиране и призовават отново русенския бизнес да подпомогне финансово тяхната дейност.

Отговор на всички въпроси, свързани с работата на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“, можете да получите на телефони 0886002940 или 0897917474 е-mail rusefreespiritcity@gmail.com и на адрес ул. „Княжеска“ 15, етаж 1.

Още от Русе

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!