ПОКАНА ДО КРЕАТИВНИТЕ ХОРА НА ГРАД РУСЕ

Агенция за развитие на човешките ресурси – Русе отправя покана до всички креативни хора, които се занимават или искат да се занимават с развитието на гейминг - от разработването на герой до създаването на софтуер, рисуване, дизайн, както и всичко, което е в обхвата на креативността и творческите индустрии, да се включат в отворено онлайн събитие на тема „Хоризонт за креативните - намери своите съмишленици“, което ще се проведе на 30 юли 2020 г.

Целта на събитието е да се представи новосъздаденият Център за креативно развитие, неговите възможности и услуги, които ще се предлагат на творческите хора от Русе и региона. Ще бъдат представени също възможностите за реализиране на креативни продукти и не на последно място – възможността всички хора от Област Русе, независимо от тяхната възраст, които се занимават или искат да се занимават с дейности в областта на гейминга или творческите индустрии, да се обединят в една общност за реализирането на съвместни проекти и идеи с помощта на новосъздадения Център за креативно развитие и на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса и иновациите – Enterprise Europe Network.

 

П Р О Г Р А М А

Отворено онлайн събитие

„Хоризонт за креативните - намери своите съмишленици“

30 юли 2020

 

16:00 Откриване

16:05  Представяне на „Център за креативно развитие“ и възможностите, които ще предоставя, а именно:

  • Представяне на технически възможности;
  • Представяне на Фейсбук група „Креативно Русе“;
  • Представяне на обучителната платформа https://creativeeurope.digital/learning/

16:30 Възможности за реализация на готови креативни продукти - лектор г-жа Илиана Драганова – Enterprise Europe Network към Бизнес център за подпомагане на МСП- Русе;

16:40  Възможности за развитие на завършилите успешно курса по 3D анимация – лектор г-н Мартин Костов и г-н Иво Йовчев, Торнадо Студио ООД, www.tornado-studios.com

 

Фейсбук  група „Креативно Русе“

Фейсбук  група „Креативно Русе“ е създадена от Център за креативно развитие, както и Европейската бизнес мрежа - Enterprise Europe Network – тази група се стреми да обедини всички творчески мислещи хора от Област Русе. Целта на групата е да се споделят идеи за реализирането на различни творчески проекти, да се търсят съмишленици за тези идеи, да се подпомогне реализирането на готовите продукти и не на последно място, всички тези хора да се чувстват в среда, която ще ги разбере и подкрепи. Всеки член на групата ще има възможността да използва ресурсите на двата центъра за реализиране на своите креативни проекти.

Членството в групата става след изпращане на Ваше портфолио/представяне на Администратора – задължително трябва да посочите Вашите имена, от какво се интересувате, какво искате да правите и друга информация, която сметнете за нужно да изпратите.  Това се прави с цел всеки да има свое представяне, за да може администраторът, както и останалите членове на групата, при реализирането на определен проект да знаят кой член на групата за какво могат да го поканят. Освен това, когато администраторът е информиран за интересите на съответния член, ще насочва определена информация или възможности в тази сфера директно към него.

 

 

Още от Актуално

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!