Рапър от 90-те на Фестивала на торта Гараш в Русе

Рапърът от 90-те години НАНА ще бъде една от атракциите във второто издание на Фестивала на торта Гараш в Русе, съобщават от общинската администрация.

Фестивалът ще се проведе на 16 септември на пл. „Свобода“, а концертът и на популярния с изпълнението на Remember The Time, Lonely и др. певец ще бъде от 19 ч. на кея.

В програмата се включват още Държавна опера – Русе, Регионален исторически музей – Русе, Държавен театър „Сава Огнянов“ и други млади и активни ентусиасти, които с дейността си променят облика на Русе всеки ден.

Гостите на събитието ще имат възможността да преживеят лично емоцията и да се пренесат в атмосферата на времето на Коста Гараш – създателя на рецептата на едноименния сладкиш. За деца и възрастни ще се проведат  конкурси, състезания, кулинарни работилници и демонстрации.

Фестивалът на торта Гараш съвпада със изявите на спортни клубове от няколко европейски страни в рамките на проекта „Sports for Green Deal“, реализиран по програма Еразъм+Спорт. В тази връзка събитието ще събере още повече посетители и ще се превърне в двоен празник за града.

Източник: TVN

Още от Концерти

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!