СНЦ „Германо-българска помощ за животните“ гостува в Регионален исторически музей – Русе с изложба на спасени от сдружението бездомни котки, които могат да бъдат осиновени

СНЦ „Германо-българска помощ за животните“ гостува в Регионален исторически музей – Русе. Първата по рода си изложба ще представи спасени от сдружението бездомни котки, които могат да бъдат осиновени.

Котетата могат да бъдат видени в Екомузей с аквариум в периода 1 – 3 декември от 9:00 до 18:00 часа.

Посетителите на музея ще могат да се запознаят очи в очи с  част от моделите от благотворителния календар на Сдружение „Германо-българска помощ за животните“ за 2024 г., в който освен котки има и кучета, също питомци на кастрационния център. Календарът може да бъде закупен на място.

Ако някой от посетителите реши да приюти коте, ще може да попълни анкета за кандидат-осиновител и ще получи ценна информация за целия процес на осиновяване.

Всички котки са кастрирани, обезпаразитени, ваксинирани и здрави!

С тази чудесна инициатива на нашето Сдружение се надяваме и вярваме да  вдъхновим хората да осиновят и предоставят дом на тези  и много други спасени животни. С искрена благодарност, поздравления и обич от СНЦ „Германо-българска помощ за животните“ към посетилите, подкрепилите и приютили  изложбата!

Още от Изложби

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!