Традиционният пролетен панаир ще се проведе в Парка на младежта от 14 април до 1 май

Девет големи и множество малки атракциони, 10 ресторанта, сцена с предвидени концерти на известни български поп звезди са само малка част от забавленията на традиционния пролетен панаир, известен и като „Русенска тарла“. Той ще се проведе в периода  14 април -1 май по протежение на алеите „Младост“ и „Перистери“ в Парка на младежта.

          На обща площ около 3000 кв.м. ще бъдат разположени десетки малки и големи съоръжения - гондола, екстремно влакче, виенско колело, блъскащи колички, батути, паратропер, люлка тип „брейкденс“, скоростно влакче, стрелбища и др. Предвиждат се и много тараби с различни стоки, дрехи, играчки, захарни изделия, традиционна балканска скара и др.

          На специално изградена сцена ще имат възможност да се изявят самодейни състави, като на 22 април ще гостува Криско, а на 29-и – поп дивата Тита.

          За втора поредна година Тарлата се организира от „Общински пазари“ ЕООД, което ще осигури по-висока степен на контрол и сигурност. Зелените площи около двете алеи няма да бъдат заемани от атракциони, заведения и други съоръжения, като панаирът ще бъде под наблюдението на охранителна фирма. За хигиената на територията на панаира ще се грижи почистваща фирма.

Още от Русе

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!