Младите таланти от Креативната академия рисуват над 4 часа

Над четири часа продължи урокът на курсистите от Креативен център русе. Въпреки че по програма той е само два часа, потопени в своите творчески задачи някои от младите курсисти прекараха над 4 часа работейки по своите проекти. С голям ентусиазъм и отдаденост, те създадоха кратки комикси, всека от шест действия, под ръководството на преподавателите от Креативния Център Русе.

Учениците получиха задачата да развият своите истории и да ги представят в комикс формат, което е част от по-големия проект на академията. Проектът включва дигиталното издаване на завършените творби с помощта на преподавателите, които ще осигурят необходимата подкрепа и насоки.

Заради големия интерес и отдадеността на младите таланти, Креативният Център Русе ще предостави допълнителни часове за своите възпитаници, за да могат те да завършат своите проекти в пълнота.

Този уникален проект е реализиран с подкрепата на Фондация „Русе – Град на свободния дух“ и сдружение „Агенция за развитие на човешките ресурси“. Благодарение на финансовата подкрепа на euShipments.com, младите творци имат възможността да разгърнат своя потенциал и да покажат своето изключително творчество.

Вдъхновение и подкрепа за младите таланти!

Проектът не само развива художествените умения на децата, но и ги насърчава да бъдат креативни и да изразяват себе си по иновативен начин. Това е чудесна възможност за младите творци, да покажат своите таланти и да получат признание за положените усилия.

С подобни инициативи, Креативната Академия продължава да подкрепя и вдъхновява младите хора в Русе, предоставяйки им платформата и ресурсите, необходими за развиване на техните умения и реализиране на творческите им идеи.

Още от Култура

Още от Полезно

© 2019 Thesite All rights reserved!