За незабравимо лятно изживяване за вашето дете! Започна записването за "Лятна креативна академия" за деца - дигитално рисуване и анимация в Креативен Център Русе!

Настъпи моментът, в който въображението на вашите деца се среща с професионална техника и графични таблети!

Имаме гордостта да обявим, че от месец юни стартира "Лятна креативна академия" за деца, където малчуганите от 10 до 18 годишна възраст ще се потопят във вълшебния свят на дигиталното рисуване и анимацията.

Създаването на великолепни графични произведения ще бъде постижимо благодарение на нашите експерти, които ще водят децата стъпка по стъпка към виртуозност в изкуството. Чрез иновативни техники и съвременните графични таблети, вашите деца ще имат възможността да развият уникални таланти и да се превърнат в майстори на дигиталната  реалност.

"Лятна креативна академия" е не само обучение, но и пълноценно приключение. Децата ще бъдат въвлечени в стимулираща и вдъхновяваща обстановка, където сътрудничеството и творчеството ще израстнат. Изключителните възможности за изразяване и развитие на уменията ще помогнат на децата да се насладят на лятото с вдъхновение и радост.

Не изпускайте шанса да осигурите на вашите деца незабравимо лятно изживяване, което ще ги насърчи да изразят своята креативност и вътрешен свят!

Запишете ги в "Лятна креативна академия" още днес и им предоставете възможността да разкрият своя потенциал.

Побързайте! Местата са ограничени! можете да се запишете на телефон 0897 62 66 69 или чрез формата за записване https://forms.gle/qfYY4VtCoK8Kytxz5

Още от Други

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!