„Жените на другите“

На 19 май (петък) в 17:30 ч., в Читалня (синя) на библиотеката русенските читатели ще се срещнат с писателя от Пещера Георги Връбчев, който гостува на библиотеката с новата си книга „Жените на другите“. Забавна, лятна и стилна история за взаимна нежност, шумни партита, криптосхеми, акции, предателства и прошка, в която женската красота и интелект са разкошната причина за всичко.

Книгата:
Той е Тони Кис.
Защото обича да бъде целуван и да целува.
Висок, строен, смугъл и много богат. Достатъчно богат, за да купи всеки от хотелите, в които отказват да го настанят. Във ваканционно настроение Тони се оказва на доброто старо Черноморие, в разгара на сезона, без предварителна резервация, настроен единствено да се забавлява. Посреща утрото на хипарска нощ в случаен къмпинг, загледан в прекрасния силует на момиче, което се бори с вълните. Наслаждава се на изящните й движения до момента, в който не осъзнава, че се опитва да се удави.
Джули.
Спасява я и попада във вихъра на сложна игра на страст, отвличания и любовен многоъгълник, от която бива изхвърлен, употребен и ненужен.
Всеки друг, но не и Тони Кис. Възмездието е ястие, което той сервира елегантно, с усмивка, до края верен на мотото си – „Все пак бях тук, за да се забавлявам“.

Авторът:
Георги Връбчев е роден София. Член на Съюза на българските писатели. Пише както проза, така и поезия. Автор на книгите „Някъде...там...някъде“, (2008), „Заветът на викинга“ (2017), “The Legacy Of The Viking“ (2017), „Акорди“ (2021), Ерик – сказание за силата“, Книга Първа, (2022 г.) и „Erik – a tale about the power“ – Book One, (2022 г.), „Жените на другите“ (2023)
Семеен, с две деца. Работи като нотариус.

Още от Култура

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!