Регламент за конкурса "Памет за Левски"

Конкурсът е адресиран към ученици от Област Русе

НЧ "Гоце Делчев 2009" - Русе организира Трети регионален конкурс "Памет за Левски", адресиран към ученици от Област Русе с едномесечен срок за представяне на творбите - от 16 януари до 16 февруари 2024 г., пише Арена Медиа Проявата е посветена на 151-годишнината от мига, в който Апостола на свободата прекрачва в безсмъртието.

Регламентът на конкурса:

1. В третото издание на конкурса участниците могат да представят творбите си в три възрастови групи - рисунки в групите I-III клас и IV-VI клас, и есе в групата VII-XII клас. Няма ограничения за броя на произведенията, представени от един участник.

2. Творбите трябва да бъдат изпратени в определения срок на електронната поща на читалището gocedelchev_2009@abv.bg, като бъдат посочени трите имена на участника, в кой клас и в кое учебно заведение учи. Рисунките се изпращат сканирани или заснети с телефон с добра резолюция.

3. Жури от специалисти ще разгледа представените работи. Имената на победителите във всяка от категориите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на читалището на 19 февруари 2024 г.

4. Всички участвали ще получат портрет на Васил Левски и грамоти за участието си, а за най-добрите творби във всяка възрастова група ще бъдат осигурени предметни и парични награди за I, II и III място.

Официалното награждаване на победителите по традиция ще се проведе в деня на Националния ни празник Трети март пред Паметника на Васил Левски в Русе, като часът бъде уточнен допълнително.

Източник: dunavmost.com

Още от Култура

Още от Конкурси

© 2019 Thesite All rights reserved!