Уебинар на тема виртуална и добавена реалност събра участници от пет държави

Актуално 28.10.2022 | 01:10ч.

На 26 октомври се проведе заключителното събитие по проекта „Учи и работи лесно във виртуална и добавена реалност. То се състоя под формата на уебинар в присъствието на гости от петте държави – участници по проекта. 
На събитието бяха представени проектните резултати, които партньорите от петте държави изработиха със съвместни усилия по време на изпълнението му.  Това са методология за търсещи работа в областта на виртуалната и добавена реалност, наръчник, съдържащ информация за най-широко използваната техника и софтуер в областта и видеа, показващи начина на работа на тази техника. Проектът е финансиран по програма Еразъм + с водещ партньор Агенция за развитие на човешките ресурси от България и партньорски организации от Кипър (Магнетар ООД) , Латвия (SOPA), Словения (3D Design Media) и Испания (La Oficina Cultural). 
По време на уебинара гостите имаха възможност да зададат своите въпроси към специалистите в областта в жива чат-сесия. Проектните резултати са в процес на качване на сайта на проекта:
http://vrarproject.eu/
За повече информация можете да последвате фейсбук профила на проекта във Фейсбук:
https://www.facebook.com/VRARproject
Уебинарът, както и видеата можете да гледате в You Tube канала на проекта: 
https://www.youtube.com/channel/UCIal9DvIZY5iCh5ogxNt6TQ

 

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!