Заповядайте на международен уебинар на тема Учи и работи лесно във виртуална и добавена реалност

Актуално 19.10.2022 | 12:10ч.

Агенция за развитие на човешките ресурси ви кани на международен уебинар на тема „Учи и работи лесно във виртуална и добавена реалност“. Събитието е организирано съвместно от 5 държави – България, словения, Испания, Латвия и Кипър и има за цел да популяризира възможностите, които виртуалната и добавена реалност предоставят при избор на професия.  Ще ви разкажем как да направите първите крачки в един нов, вълнуващ и иновативен свят, ниша която тепърва очаква своето развитие и се нуждае от специалисти.
Специални гости на събитието ще бъдат:
Жига Новак – основател на 3D Design Media https://vizualno-oblikovanje.si
3D Design Media е специализирана в сферата на виртуалната и добавена реалност и 3D визуализациите. В своето богато портфолио компанията предлага всякакви решения за интериорен и екстериорен дизайн, изработени с помощта на 3D технологии и добавена реалност.
Вил Мухаметсин – основател Ocean https://ocean.lv/
Ocean е компания, занимаваща се с виртуална реалност 3d моделиране и 360 градусово заснемане на всякакви обекти на открито и закрито. Студиото предлага комплексни решения за производство и доставка на интерактивни аудиовизуални продукти до онлайн и офлайн аудитория. За целта се използват различни медийни формати – HDR 360º панорамни изображения с висока разделителна способност, илюстративни снимки и анимирани слайдшоу, въздушни изображения, коментари, звук, видео, 3D модели, мащабируеми 3D обекти, карти и т.н. – всички обединени в изчерпателни виртуални обиколки и интерактивни истории.
Уебинара ще бъдат разделени в три части, като в първата ще говорим за това как да стъпите на пазара на труда в областта на виртуалната и добавена реалност, как да започне да градите своята кариера и кое професионално направление да изберете. Във втората част ще ви обясним повече за хардуера и софтуера, което да започнете да използвате като начинаещи. В третата част на семинара ще ви представим видеа за работа с някои видове техника. 
По време на представянето ще имате възможност да задавате своите въпроси в областта на виртуалната и добавена реалност към двамата гости на семинара в чат стаята.
Уебинарът ще се проведе на 26.10.2022 от 15:00 (BG time). 
За записване няма възрастово ограничение, както и териториални такива, лекторите ще говорят на английски език, а в чата въпросите към двамата гости може да се задават и на български език.
Всички които желаят да се запишат могат да сторят това на следния линк:
https://forms.gle/xVK4hfJevKjjtu3Q9
 (или чрез QR кода от снимката):
След записване ще получите и линк за срещата на посочения от вас имейл. 
Ако имате проблеми със записването ни пишете на имейл office@hrda.bg
Tелефон за връзка  0897 626 669

 

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!