SPC подова настилка или как да се сдобием с дървен под в банята?

Някои собственици предпочитат масивния дървен под за своето жилище, докато пода в банята ще бъде под въпрос.  Те харесват дървените текстури, но се притесняват за ефективността, защото банята е влажно помещение.  Ето едно подово решение за тези собственици.  Дървовидните SPC подове са чудесен избор.

 

SPC настилките са иновативни, изключително здрави и устойчиви на износване, благодарение на полимерното им ядро. Те са устойчиви на надраскване, удари, влага и петна, като са лесни за почистване и поддръжка. Освен това, SPC подовите настилки предлагат широка гама от цветове и стилове, които могат да се използват за постигане на различни дизайнерски ефекти в различни интериори. Най-важното, SPC подовите настилки са лесни за монтаж и може да бъдат инсталирани върху почти всякаква повърхност. Това прави тяхното монтиране бързо и лесно, без да е необходима специална подготовка на повърхността. 
 

 SPC подът е 100% водоустойчив от повърхността до основата, особено твърдата сърцевина е екструдирана при висока температура и високо налягане.  Щракващата система заключва плътно дъските и предотвратява нахлуването на течност.  SPC подът може да се нарече водоустойчив под, който е издръжлив и рентабилен. Ние от “Паркети Русе”, предлагаме широка гама от цветове и текстури на SPC плоскости. Винаги можем да ви консултираме и да ви спестим време  и пари при избора на желания от вас под!

 

Още от Други

Още от Последни публикации

© 2019 Thesite All rights reserved!