Студенти от 4-ти курс, специалност „Социални дейности“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“ организират благотворителен базар

С настъпването на Коледа, колегите от 4-ти курс, специалност „Социални дейности“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“, организират благотворителен коледен базар за набиране на средства, които ще бъдат дарени на Lions club north, за закупуване на специализирана апаратура за провеждане на ежегодни безплатни очни прегледи на всички от общността.

Базарът ще бъде открит в Централен корпус на Русенския университет „Ангел Кънчев“ на 11 декември от 10:30 часа.

На базара ще бъдат изложени ръчно изработени от студенти изделия, олицетворяващи духа на Коледа и такива, дарени от неправителствени организации, които подкрепят инициативата.

Нека да посрещнем тазгодишните празници с една добра кауза! Каним всички, които припознават значимостта на каузата да ни подкрепят!

Събитието се организира под егидата на ректора – академик Христо Белоев, в рамките на обучението по дисциплината „Разработване и управление на проекти в социалната сфера“, с преподавател доц. д-р Даниела Йорданова.

Ние, студентите от специалност „Социални дейности“ и магистрите от специалност „Клинична социална работа“, както Катедра „Мениджмънт и социални дейности“ – Русенски университет Ви желаем светли и благословени празници.

Всичко свързано с инициативата може да следите във фейсбук групата Дарение „Зрение„, както и събитието ни Благотворителен коледен базар: Дарение „Зрение“

Още от Русе

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!